Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Color has a deprecated constructor in D:\www\scoutinghalsteren.nl\www\templates\scouting-tc3\features\color.php on line 11 Welpen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\scoutinghalsteren.nl\www\components\com_fsf\helper\glossary.php on line 164 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\scoutinghalsteren.nl\www\components\com_fsf\helper\glossary.php on line 241

Welpen zijn jongens van 7 tot 11 jaar. Iedere zaterdagmorgen hebben we een ander programma, zoals kampvuur, hutten bouwen, een speurtocht lopen of een leuk spel doen. Wanneer wij een weekendkamp hebben, is het helemaal leuk. Dan blijven we ergens slapen en gaan dan vaak 's avonds het 'douanespel' doen: een groot spel in het bos met zaklampen. Welpen leren ook allerlei dingen, zoals: EHBO, 'pionieren' (met hout en touw iets maken), hakken en zagen en een speurtocht houden met een kompas.

We gaan vaak weg, bijvoorbeeld naar de politie of brandweer, naar een klimwand, of naar de carnavalsvereniging. Wanneer het slecht weer is, gaan we vaak knutselen.  Mocht je zin hebben om langs te komen, we draaien iedere zaterdagochtend van 10:00 uur tot 12:30 uur. Laat van tevoren wel even weten dat je wilt komen kijken.