Scouting Halsteren en het coronavirus

Covid-19
Na een periode van online opkomsten mogen wij sinds 13 februari weer fysieke opkomsten organiseren op Samarbete. Als gevolg van de huidige coronasituatie hebben wij bij Scouting Halsteren een aantal maatregelen doorgevoerd, om de kans op mogelijke besmettingen tot een minimum te beperken.
Dit zijn de maatregelen die wij hanteren:

1. Ben je verkouden of ziek, dan blijf je thuis.
  2. Opkomsten worden enkel buiten georganiseerd. Bij slecht weer worden online opkomsten georganiseerd.
  3. Leiding houdt minimaal 1,5 meter afstand van alle personen vanaf 13 jaar.
  4. Er is een gereduceerd aantal speltakken op hetzelfde moment aanwezig op Samarbete.
  5. Buiten de leden en leiding zijn geen andere personen toegestaan op ons terrein.

Of wij fysieke opkomsten kunnen blijven organiseren, is afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus en de regels van het RIVM. Mochten er in de maatregelen. Wijzigingen worden doorgevoerd, dan zullen wij onze leden hiervan op de hoogte stellen.

Tevens hanteren wij andere clubtijden.

• Welpen en Kabouters 10:00 – 12:00
  • Bevers en Esta’s 12:30 – 14:30